Меню
Меню
Най-добрият лекар… си ти

29.10.2021 18:42:44

Най-добрият лекар… си ти

Аз съм д-р Ани Димитрова и съм холистичен здравен треньор и автор на книгата “Най-добрият лекар… си ти”. По професия съм лекар по дентална медицина, но преди 5 години, след 23 години работа като зъболекар, аз прекратих дейността си и последвах сърцето си. Причина за това стана справянето ми с дългогодишен здравословен проблем, който беше обсебил мислите, чувствата и изцяло подчинил живота ми.

В търсене на решение за болката, но решение различно от методите на традиционната медицина, аз се оказах отново студентка, на 50 години, в Институт за Интегративно хранене, Ню Йорк САЩ, където се дипломирах като Health Coach (Здравен треньор) през 2014 година. Сега, в своята практика “Здраве с Ани”, аз работя с жени в прекрасната средна възраст 40+, които се борят от години с наднормено тегло и биха искали да отслабнат, като едновременно с това подобрят здравето си, без лишения и непосилни усилия на волята, по един балансиран и здравословен начин.

Аз вярвам, че всеки може да бъде господар на живота си и да постигне всичко, което желае, включително и здраве. Просто трябва да е отворен за нови идеи и установяване на нови навици. Ние градим здравето си всеки ден с изборите, които правим!

"Най-добрият лекар... си ти" ще ти помогне да видиш грешките, които допускаш в опитите си да се храниш и живееш по-здравословно, ще ти даде яснота какви стъпки да предприемеш, за да върнеш здравето си, и посредством видеата и практическите задачи в книгата, ще те подкрепи в процеса на въвеждане на тези стъпки в живота ти.

Така книгата се явява не просто източник на информация, искрено споделяне на човек, извървял пътя към здравето, а и практическо ръководство как да го направиш и ти. Защото здравето е въпрос на избор! То се изгражда всеки ден с изборите, които правим, по отношение на навиците ни на живот, храната, емоциите и мислите ни. Здравето не е само отсъствие на болест. То е способността да живеем изпълнени с радост и в хармония с нашата най-дълбока същност.

Основна

Основна блог категория с публикации | Зона Натура

Най-добрият лекар… си ти

Най-добрият лекар… си ти | Зона Натура

Вярвам, че всеки може да бъде господар на живота си и да постигне всичко, което желае, включително и здраве. Просто трябва да е отворен за нови идеи и установяване на нови навици Вярвам, че всеки може да бъде господар на живота си и да постигне всичко, което желае, включително и здраве. Просто трябва да е отворен за нови идеи и установяване на нови навици 2022-12-23T09:36:36+02:00 Най-добрият лекар… си ти

<p>Аз съм д-р Ани Димитрова и съм холистичен здравен треньор и автор на <strong><a href="https://zonanatura.bg/product/nay-dobriyat-lekar-si-ti-7-stapki-kam-zdraveto-i-jivota-koito-iskam-ndash-d-r-ani-dimitrova">книгата &ldquo;Най-добрият лекар&hellip; си ти&rdquo;</a></strong>. По професия съм лекар по дентална медицина, но преди 5 години, след 23 години работа като зъболекар, аз прекратих дейността си и последвах сърцето си. Причина за това стана справянето ми с дългогодишен здравословен проблем, който беше обсебил мислите, чувствата и изцяло подчинил живота ми.</p> <p>В търсене на решение за болката, но решение различно от методите на традиционната медицина, аз се оказах отново студентка, на 50 години, в Институт за Интегративно хранене, Ню Йорк САЩ, където се дипломирах като Health Coach (Здравен треньор) през 2014 година. Сега, в своята практика &ldquo;Здраве с Ани&rdquo;, аз работя с жени в прекрасната средна възраст 40+, които се борят от години с наднормено тегло и биха искали да отслабнат, като едновременно с това подобрят здравето си, без лишения и непосилни усилия на волята, по един балансиран и здравословен начин.</p> <p>Аз вярвам, че всеки може да бъде господар на живота си и да постигне всичко, което желае, включително и здраве. Просто трябва да е отворен за нови идеи и установяване на нови навици. Ние градим здравето си всеки ден с изборите, които правим!</p> <p>"Най-добрият лекар... си ти" ще ти помогне да видиш грешките, които допускаш в опитите си да се храниш и живееш по-здравословно, ще ти даде яснота какви стъпки да предприемеш, за да върнеш здравето си, и посредством видеата и практическите задачи в книгата, ще те подкрепи в процеса на въвеждане на тези стъпки в живота ти.</p> <p>Така книгата се явява не просто източник на информация, искрено споделяне на човек, извървял пътя към здравето, а и практическо ръководство как да го направиш и ти. Защото здравето е въпрос на избор! То се изгражда всеки ден с изборите, които правим, по отношение на навиците ни на живот, храната, емоциите и мислите ни. Здравето не е само отсъствие на болест. То е способността да живеем изпълнени с радост и в хармония с нашата най-дълбока същност.</p>

Сравнение на продукти