За детокса

29.10.2021 18:42:54

За детокса

Както знаем , човешкото тяло има способността да се самолекува и възстановява. Това се случва ежедневно, като отделя попадналите в него токсини. А токсини попадат не само от околната среда, от приема на лекарства, тютюнопушене , а и при протичащите метаболитни процеси. За това имаме черен дроб, бъбреци, отделителна система. Често обаче не без наша помощ тялото ни започва да не успява да се справи и започва да изпраща сигнали – главоболие, мигрена, отпадналост, отслабена имунна система…  Е тогава трябва да се вслушаме в него и да му помогнем.

Детокцикацията е метод на хомеопатията и на Аюрведа,  чрез който се лекуват много болести. Използват се билки за предпазване от интоксикация. Също така сауни, парни бани спомагат за детоксикацията чрез отделянето на токсините през кожата.

За да не се допуска интоксикация  се препоръчва  да се изпива по 1,5 – 2л. вода дневно, да се консумират  ежедневно зеленолистни зеленчуци сурови и приготвени на пара, да се изяждат поне по два три плода на ден.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Основна

Основна | Зона Натура

За детокса

За детокса | Зона Натура

Както знаем , човешкото тяло има способността да се самолекува и възстановява. Това се случва ежедневно, като отделя попадналите в него токсини. А токсини попадат не само от околната среда, о Както знаем , човешкото тяло има способността да се самолекува и възстановява. Това се случва ежедневно, като отделя попадналите в него токсини. А токсини попадат не само от околната среда, о 2022-01-07T10:14:17+02:00 За детокса

<div class="et_pb_column et_pb_column_3_4 et_pb_column_1 et_pb_specialty_column et_pb_css_mix_blend_mode_passthrough"> <div class="et_pb_row_inner et_pb_row_inner_0"> <div class="et_pb_column et_pb_column_4_4 et_pb_column_inner et_pb_column_inner_0 et-last-child"> <div class="et_pb_module et_pb_image et_pb_image_0"></div> <div class="et_pb_module et_pb_text et_pb_text_0 et_pb_text_align_left et_pb_bg_layout_light"> <div class="et_pb_text_inner"> <p>Както знаем , човешкото тяло има способността да се самолекува и възстановява. Това се случва ежедневно, като отделя попадналите в него токсини. А токсини попадат не само от околната среда, от приема на лекарства, тютюнопушене , а и при протичащите метаболитни процеси. За това имаме черен дроб, бъбреци, отделителна система. Често обаче не без наша помощ тялото ни започва да не успява да се справи и започва да изпраща сигнали &ndash; главоболие, мигрена, отпадналост, отслабена имунна система&hellip;&nbsp; Е тогава трябва да се вслушаме в него и да му помогнем.</p> <p>Детокцикацията е метод на хомеопатията и на Аюрведа,&nbsp; чрез който се лекуват много болести. Използват се билки за предпазване от интоксикация. Също така сауни, парни бани спомагат за детоксикацията чрез отделянето на токсините през кожата.</p> <p>За да не се допуска интоксикация&nbsp; се препоръчва&nbsp;&nbsp;да се изпива по 1,5 &ndash; 2л. вода дневно, да се консумират&nbsp; ежедневно зеленолистни зеленчуци сурови и приготвени на пара, да се изяждат поне по два три плода на ден.</p> </div> </div> </div> </div> </div>

Сравнение на продукти