За нас

Здравейте приятели,

В последните години хората все повече се замислят кое е вредно и кое полезно в заобикалящата ни среда.
Каква храна консумират, в какви количества и с какво качество. Какви съставки се влагат в козметиката и в почистващите препарати.

И както знаем, нищо не е случайно. Бурното развитие на индустрията през миналия век доведе до безпрецедентното замърсяване на природата, респективно на храната ни. Доведе до драстично преработване и влагане на изключително много химични съединения като овкусители, консерванти, аромати, оцветители, омекотители и  какво ли още не в храните, козметиката, почистващите препарати с цел търговски вид и по-висока трайност.

В козметиката и  препаратите за почистване се добавят петролни деривати, силикони, оцветители, консерванти. Почти няма козметичен продукт, който да не съдържа изкуствени аромати /сложна смес от десетки химикали/, които могат да предизвикат редица заболявания.

Екипът на www.zonanatura.bg е силно мотивиран да бъде част от идеята за един по-качествен и здравословен живот. 

Дори да съществуват съмнения в качествата на някои храни които имат сертификат за произход, едно нещо е факт: все повече намалява съдържанието на пестициди, консерванти и всякакви вредни добавки. Все повече се увеличава търсенето на по-малко и щадящо преработвани екологично чисти продукти от биологично земеделие.

Ние от  www.zonanatura.bg сме подбрали и предлагаме на нашите клиенти хранителни  продукти, козметика и почистващи препарати със сертификати за произход от България и чужбина, които  доставяме директно от складовете на производители, дистрибутори и вносители.

Не съхраняваме продукти на склад. 

Искрено благодарим предварително за всяко споделено мнение, което ще ни помогне да подберем продуктите с най-доброто качество за Вас, нашите клиенти, както и да осигурим коректно обслужване. 

 Сравнение на продукти