Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Aer Salin

Филтър за въздухопречиствател SalinPlus
Филтърът за въздухопречиствателя SalinPlus  съдържa 100% каменна сол от  мината Slanic Prahova Румъния, ...
93,60 лв.
Въздухопречиствател SalinPlus за йонизиране със солни частици Румъния
SalinPlus спечели златния медал на 51-ото световно изложение за иновации, изследвания и нови технологии в Брюксел ...
339,80 лв.
Въздухопречиствател SalinS2 за йонизиране със солни частици Румъния
SalinS2 спечели златния медал на 51-ото световно изложение за иновации, изследвания и нови технологии в Брюксел ...
239,00 лв.
Филтър за въздухопречиствател SalinS2
Филтърът за въздухопречиствател SalinS2 съдържа 100% каменна сол от мината Slanic Prahova Румъния, която е известна ...
73,44 лв.
Филтър за въздухопречиствател SalinS2-Copy
Филтрите за въздухопречиствател SalinS2 съдържат 100% каменна сол от мината Slanic Prahova Румъния, която е ...
146,88 лв.

Aer Salin

Устройства за опазване на околната среда със солен разтвор Историята на Салин започва през 1995 г., когато изобретателят Константин Паску, вдъхновен от варовикови структури като тези в Памуккале, Турция, но и от соления карст от Меледик, започва да прави солени фонтани и декоративни парчета от сол. През 2002 г. Константин Паску построи в Миерея, окръг Бузеу, фабрика, посветена на производството на устройства за Salin. Те са патентовани, носители на медали и награждавани на многобройни международни конгреси на изобретателите, като Брюкселския конгрес или Женевския конгрес. Солените устройства също имат едни от най -взискателните медицински сертификати: медицински сертификати CE клас 1 за цялата зона на ЕС, а инхалаторът SaltMed е медицински клас CE клас II, от Bureau Veritas от Италия.
Aer Salin Изображение

Устройства за опазване на околната среда със солен разтвор Историята на Салин започва през 1995 г., когато изобретателят Константин Паску, вдъхновен от варовикови структури като тези в Памуккале, Турция, но и от соления карст от Меледик, започва да прави солени фонтани и декоративни парчета от сол.

През 2002 г. Константин Паску построи в Миерея, окръг Бузеу, фабрика, посветена на производството на устройства за Salin. Те са патентовани, носители на медали и награждавани на многобройни международни конгреси на изобретателите, като Брюкселския конгрес или Женевския конгрес.

Солените устройства също имат едни от най -взискателните медицински сертификати: медицински сертификати CE клас 1 за цялата зона на ЕС, а инхалаторът SaltMed е медицински клас CE клас II, от Bureau Veritas от Италия.

Сравнение на продукти