Сортиране

Категории

Вид

BENTLEY ORGANIC

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

BENTLEY ORGANIC

BENTLEY ORGANIC е една от най-популярните английски марки за био продукти за семейството и домакинството! Притежава най-строгия био сертификат Soil Association, който гарантира, че минимум 95% от съставките са натурални и минимум 70% са био. Продуктите са без консерванти, без искуствени аромати и оцветители, без петролни продукти и други синтетични съставки! През 2000 година компанията става носител на Queens Award for Enterprise  и е единствения производител на сапуни в света, носител на сертификат от  Soil Association  и сертификат  ISO 14001 Environmental Standard. През 2007г. Bentley Organic е удостоена с наградата Queens Award for Enterprise  за втори път, истинско признание за приноса им като производител на чисти био продукти. bentleyorganic.com
BENTLEY ORGANIC Изображение

BENTLEY ORGANIC е една от най-популярните английски марки за био продукти за семейството и домакинството!

Притежава най-строгия био сертификат Soil Association, който гарантира, че минимум 95% от съставките са натурални и минимум 70% са био.

Продуктите са без консерванти, без искуствени аромати и оцветители, без петролни продукти и други синтетични съставки!

През 2000 година компанията става носител на Queens Award for Enterprise и е единствения производител на сапуни в света, носител на сертификат от Soil Association и сертификат ISO 14001 Environmental Standard.

През 2007г. Bentley Organic е удостоена с наградата Queens Award for Enterprise за втори път, истинско признание за приноса им като производител на чисти био продукти.

bentleyorganic.com

Сравнение на продукти