Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Delishu

СИРЕНЕ ДЕЛИКАТЕСНО ОТ ЗАКВАСЕНО КАШУ С ЧИЛИ - 100г, Delishu
Новият вкус на Delishu в колаборация с Чили Хиллс залага на чушката Чипотле(Chipotle) – така се нарича ...
7,09 лв.
СИРЕНЕ - ДЕЛИКАТЕС ОТ ЗАКВАСЕНО КАШУ С МАНАТАРКИ И РИГАН 100 г.
Delishu със Сушен домат и Риган, Био има по-силна кисела жилка подхожда идеално на комбинация със сушени и пресни ...
6,99 лв.
СИРЕНЕ ДЕЛИКАТЕС ОТ ЗАКВАСЕНО КАШУ С МАНАТАРКИ И МАЩЕРКА 100 г.
Delishu с Био Манатарки и Био Мащерка е с мек и плътен, балансиран вкус на органични манатарки от Средна Гора, ...
7,09 лв.
СИРЕНЕ - ДЕЛИКАТЕС ОТ ЗАКВАСЕНО КАШУ 100 г. ВЕГАН
Delishu Натурално e създадено от контролирано отглеждано натурално кашу, специално изпратено за продукта. Ще усетиш ...
6,99 лв.

Delishu

През 2013 г. Delishu се появи за първи път в ума на Мария – сладовкустница, която обича да експериментира, да съчетава нови и необичайни вкусове, да покорява непознати територии в кухнята. Delishu  под формата на нещо гъсто, с леко пясъчно усещане и абстрактно на вкус. С една дума – нещо ново и не особено апетитно на вид. Но добре се съчетава с „Шопска салата“. Мария продължава с експериментите, които довеждат до много вкусна и полезна алтернатива на сиренето Delishu - заквасено сирене от кашу с различни подправки! Изцяло веган продукти! Естествено ферментирали, изцяло ръчно изработени продукти, без мая, без лактоза, без консерванти и сгъстители!
Delishu Изображение

През 2013 г. Delishu се появи за първи път в ума на Мария – сладовкустница, която обича да експериментира, да съчетава нови и необичайни вкусове, да покорява непознати територии в кухнята. Delishu  под формата на нещо гъсто, с леко пясъчно усещане и абстрактно на вкус. С една дума – нещо ново и не особено апетитно на вид. Но добре се съчетава с „Шопска салата“.

Мария продължава с експериментите, които довеждат до много вкусна и полезна алтернатива на сиренето Delishu - заквасено сирене от кашу с различни подправки! Изцяло веган продукти! Естествено ферментирали, изцяло ръчно изработени продукти, без мая, без лактоза, без консерванти и сгъстители!

Сравнение на продукти