Сортиране

Категории

Производители

Вид

SANCT BERNHARD

SANCT BERNHARD

Продуктите, които се произвеждат от Sanct Bernhard са повече от 700 и са свързани с благоденствието на хората : биологично активни добавки за здраве, хранителни подправки, козметика за красота и домакински продукти. Kräuterhaus Sanct Bernhard -Къщата на билките “Sanct Bernhard” е основана през 1903г.  Първите продукти са били чайове с билки, брани по хълмовете на планината Sanct Bernhard в швейцарските Алпи. Вече повече от 100 години опит с всичко, свързано с природата и здравето. Сертификат от BCS ÖKO-GARANTIE GMBH – гарантира, че всички съставки на продуктите се подлагат на строг контрол от независимата огранизация за еко инспекция - BCS ÖKO-GARANTIE GMBH. Сертификат от MDC – medical device sertification GmbH – удостоверява, че се провежда непрекъснат контрол на качеството на производство, за да може всяка нова партида продукти да съответства на високия стандарт. https://www.kraeuterhaus.com/
SANCT BERNHARD Изображение

Продуктите, които се произвеждат от Sanct Bernhard са повече от 700 и са свързани с благоденствието на хората : биологично активни добавки за здраве, хранителни подправки, козметика за красота и домакински продукти.

Kräuterhaus Sanct Bernhard -Къщата на билките “Sanct Bernhard” е основана през 1903г. 

Първите продукти са били чайове с билки, брани по хълмовете на планината Sanct Bernhard в швейцарските Алпи. Вече повече от 100 години опит с всичко, свързано с природата и здравето.

Сертификат от BCS ÖKO-GARANTIE GMBH – гарантира, че всички съставки на продуктите се подлагат на строг контрол от независимата огранизация за еко инспекция - BCS ÖKO-GARANTIE GMBH.

Сертификат от MDC – medical device sertification GmbH – удостоверява, че се провежда непрекъснат контрол на качеството на производство, за да може всяка нова партида продукти да съответства на високия стандарт.

https://www.kraeuterhaus.com/

Сравнение на продукти