За нас

Здравейте приятели,

В последните години хората все повече се замислят кое е вредно и кое полезно в заобикалящата ни среда.
Каква храна консумират, в какви количества и с какво качество. Какви съставки се влагат в козметиката и в почистващите препарати.

И както знаем, нищо не е случайно. Бурното развитие на индустрията през миналия век доведе до безпрецедентното замърсяване на природата, респективно на храната ни.  Доведе до драстично преработване  и влагане  на овкусители, консерванти и какво ли не, с цел търговски вид и по-висока трайност.

В козметиката и  препаратите за почистване се добавят петролни деривати, силикони, оцветители, консерванти. Почти няма козметичен продукт, който да не съдържа изкуствени аромати /сложна смес от десетки химикали/, които могат да предизвикат редица заболявания.

Екипът на www.zonanatura.bg е силно мотивиран да бъде част от идеята за един  по-качествен и здравословен живот.

Дори да съществуват съмнения в качествата на някои храни със сертификат за произход, едно нещо е факт : все повече намалява съдържанието на пестициди, консерванти и всякакви  вредни добавки. Все повече се увеличава търсенето на по-малко и  щадящо преработвани екологично чисти продукти от биологично земеделие.

Ние от  www.zonanatura.bg сме подбрали и предлагаме на нашите клиенти  хранителни  продукти, козметика и почистващи препарати със сертификати за произход от България и чужбина, които  доставяме  директно от складовете на производители, дистрибутори и вносители.

Не съхраняваме продукти на склад.

Сертификат за произход от България и чужбина

Без съхранение на продукти на склад

Искрено благодарим предварително за всяко споделено мнение, което ще ни помогне да подберем продуктите с най-доброто качество за вас, нашите клиенти, както и да осигурим коректно обслужване.

www.zonanatura.bg е собственост на Зона Натура ООД, ЕИК 205388345 със седалище: гр. София, ж.к. “Младост”2, бл. 288, вх.2, офис 1